Wereldkampioen Jesse Marlet naar Polen voor Europees Kampioenschap Freestyle Voetbal

By 28 mei 2024Nieuws
sopot
Jesse Marlet en Engelbert

Volgende week vrijdag, 7 juni, vertrekt wereldkampioen Jesse Marlet @jessemarlet samen met hoofdtrainer Engelbert @superr.opa naar Polen om deel te nemen aan het Europees Kampioenschap Freestyle Voetbal, dat plaatsvindt in Sopot in Polen. Dit evenement, bekend als Pulse Sopot, is een belangrijke Europese kwalificatieronde voor het Wereldkampioenschap Freestyle Voetbal. De voorrondes vinden plaats op zaterdag 8 juni, en de finales, waarvoor hij zich hoopt te kwalificeren, zijn op zondag 9 juni.

Pulse Sopot biedt de top 10 freestylers (5 mannen en 5 vrouwen) de kans om zich te kwalificeren voor de wereldfinales. Dit benadrukt het belang van dit evenement voor deelnemers zoals Jesse, die zich meten met de beste freestylers van Europa.

Jesse traint twee keer per dag bij GymXL, wat neerkomt op 24 uur per week. Zijn toewijding en intensieve trainingsroutine hebben hem geholpen om de wereldtitel te winnen en zijn vaardigheden voortdurend te verbeteren. Zijn succes is een inspirerend voorbeeld voor vele jonge freestylers.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in Jesse’s prestaties en de voortgang van het toernooi, is er een livestream beschikbaar. Volg de actie live via de Instagram-accounts @freestylevoetbalnl, @jessemarlet en @thewffa. Dit biedt fans de kans om elke truc, elk moment van spanning en elke overwinning van dichtbij mee te maken.

Deelname aan het Europees Kampioenschap Freestyle Voetbal is een grote eer en uitdaging voor Jesse. We wensen hem veel succes in Polen en hopen dat hij zijn uitzonderlijke talent en harde werk kan omzetten in een podiumplaats.

Voor meer informatie over het evenement, bezoek de officiële Pulse Sopot pagina.

We kijken uit naar een spannende en succesvolle competitie. Laat zien wat je kunt, Jesse!