We mogen weer naar binnen!

Beste Leden,

 

Woensdag 19 mei is het zover… eindelijk! We mogen weer naar binnen…Wel weer met de nodige regeltjes maar toch, naar binnen!!

Laten we er nog 8 mooie weken van maken tot de zomervakantie.

 

Vrijwel iedereen zit weer in zijn eigen les. Dus de dag en tijd van voor de lockdown. Er zijn een aantal lessen verplaatst; deze leden hebben vandaag een mail gekregen (check de spam!) of zijn door hun trainer via de app ingelicht.

 

Voor de algemene regels willen wij jullie verwijzen naar de site van de overheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/uitgelicht-corona/coronamaatregelen

 

Hieronder nog een aantal regels die specifiek voor Gym XL gelden en in overleg met de veiligheidsregio Utrecht zijn opgesteld:

  1. De kleedkamers gaan open als doorstroomlocatie, dus alleen voor het ophangen van jassen en neerzetten van schoenen, niet voor omkleden! Kom dus in je sportkleding naar GymXL.
  2. Er worden alleen sporters toegelaten die lid zijn en dus voor die les op de presentielijst staan!
  3. Er mogen geen ouders in het gebouw! Dit houdt in dat je kind zelf naar binnen moet lopen, de jongste groepen worden bij de voordeur opgehaald door een trainer.
  4. Iedereen mag weer via de voordeur naar binnen en buiten! Bij de voordeur kunt u uw kind dus ook weer ophalen.
  5. Leden boven de 13 jaar moeten in de gangen een mondkapje dragen, tijdens het sporten hoeft dit niet.
  6. De lessen gaan ook weer gewoon een uur duren.
  7. Sporters wachten weer in de gang en worden door de trainers naar binnen gehaald als het tijd is voor hun les.

Met sportieve groeten,

 

Team Gym XL

 

 

PS: de ledenadministratie wordt momenteel overspoeld met mailtjes met de vraag wanneer hun kind ook al weer trainde voor de lockdown. Heel begrijpelijk! Maar probeer eerst bij Lessen bij de juiste sport naar de trainingsdag te gaan. Kijk dan bij de lessen van die dag naar het geboortejaar van je kind en probeer na te gaan of de tijd die daar bij staat klopt met wat je in je hoofd hebt. Ook zou je in je mailbox kunnen zoeken naar mailtjes van de ledenadministratie met informatie over de les van je kind.