We mogen weer binnen sporten!

By 14 januari 2022Mededelingen

Uit de persconferentie van vanavond is naar voren gekomen dat jong en oud weer mag sporten!

 

Vanaf komende maandag (17 januari) gaan we dan ook volgens het normale rooster weer van start. Dus geen inschrijvingen meer, iedereen mag weer op zijn eigen uur/uren komen trainen. (Mocht u niet meer precies weten in welke les of welke tijd dit is, dan kunt u het altijd opzoeken in onze Clubapp*)

We moeten hierbij wel rekening houden met een aantal maatregelen
. Deze zijn als volgt:

 

– Sporters van 18 jaar en ouder zijn verplicht een coronabewijs te kunnen tonen voordat ze komen sporten.
(Ouders van Kangoeroegym vallen hier volgens de KNGU ook onder, maar het kan zijn dat hier verandering in gaat komen. Natuurlijk zullen we u hier dan over informeren)

 

– In de gangen en kleedkamers zijn mondkapjes verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

 

– Er mogen geen ouders in de zaal, kantine of tribune. Ook zijn er in de hal looproutes. Naar binnen via hoofdingang en naar buiten via de nooduitgang (bekende route). Ouders die kleine kinderen helpen met omkleden volgen ook deze route.

 

– De kantine is gesloten.

 

Als er maatregelen bij komen dan informeren we u natuurlijk zo snel mogelijk. We hopen op uw begrip en medewerking bij de maatregelen, maar kijken vooral enorm uit om weer de zaal in te mogen.

 

Team GymXL

 

* Als u onze app nog niet heeft, kunt u deze downloaden in de Appstore of Playstore e.d. Het gaat om de clubapp van Allunited. Inloggen met de email waarmee u deze mail ontvangt; dan komt GymXL er vanzelf bij te staan met alle lessen en info die op u of uw kind van toepassing is.