Spannende halve finale en plaatsingswedstrijd in Helmond

Het weekend van 23 en 24 maart was een druk weekend voor trainster Kirsten. Op beide dagen mocht zij turnsters begeleiden tijdens wedstrijden in Helmond. Zij vertrok op vrijdagavond al naar Helmond, zodat zij op zaterdagochtend vroeg op het wedstrijdveld kon staan.

 

Ook de familie Maas mocht zowel op zaterdag als zondag in Helmond aantreden dat weekend….Het begon op zaterdag 23 maart voor Daphne Maas (instap N3). Zij had zich geplaatst voor de halve finale. Een topprestatie, maar ook heel spannend! Dat bleek wel toen op het ‘moment supreme’ niet alles even goed uit de verf kwam. Jammer genoeg geen finaleplaats voor Daphne. Wel was dit voor haar een hele mooie wedstrijdervaring.

Op zondag 24 maart hadden Leonie Huijsmans, Anouk Maas en Maud Monteny (Pupil 2 N1) hun tweede plaatsingswedstrijd. Maud en Anouk plaatsten zich voor de halve finale. Gefeliciteerd meiden, en veel succes met de voorbereidingen! Leonie verbeterde haar puntenrecord ten opzichte van de vorige keer, maar moet helaas de halve finale missen. Zij kan nu rustig verder gaan bouwen voor het volgende seizoen.