I.v.m. de overgang naar een nieuwe ledenadministratie en de lange wachtlijsten nemen we tot 15 augustus geen nieuwe proeflesaanvragen meer aan.

Vanaf die datum bent u van harte welkom om proeflessen aan te vragen.


Meld je aan! 

 

Zou je lid willen worden van GymXL? Vul dan het aanmeldingsformulier onder de tekst op deze pagina in. Binnen ongeveer een week nemen we per e-mail contact met je op. Je hoort dan of er al snel plek is, of dat je eerst nog een tijdje op de wachtlijst komt.

Wachtlijst

Doordat we veel aanmeldingen krijgen is er voor de meeste lessen helaas een wachtlijst. Vooral voor freerunnen is deze erg lang: ongeveer 120 kinderen van 7 t/m 10 en ongeveer 65 van 11 t/m 14 jaar. Sta je op de wachtlijst? Dan nemen we opnieuw contact op zodra er een plaatsje voor je vrijkomt. Hoe je lang je op bericht van ons moet wachten kunnen we van tevoren niet altijd goed inschatten. Voor sommige lessen zal het enkele weken zijn, voor andere enkele maanden. Maar wij werken er hard aan om zoveel mogelijk kinderen een plek te geven!

Gratis en vrijblijvend proberen

Ben je aan de beurt? Dan volg je de eerste twee lessen gratis. Ze zijn vrijblijvend. Dus vind je het toch niet zo leuk, zit je nergens aan vast. Laat je het wel even weten als je geen lid wilt worden?

Inschrijfformulier

Wil je na de twee proeflessen doorgaan? Print dan het inschrijfformulier. Je hebt dat per e-mail van ons gekregen bij de uitnodiging voor de proeflessen. Of vraag je trainer om een inschrijfformulier. Vul het in (vergeet geen handtekening te zetten!) en geef het tijdens de derde les aan de trainer. Die zorgt dat je wordt ingeschreven. Je lidmaatschap gaat een week na je tweede proefles in. Vanaf dat moment ga je ook contributie betalen.