Meld je aan!

Zou je lid willen worden van GymXL? Vul dan het aanmeldformulier via de link onderaan deze pagina in. Lees wel eerst onderstaande informatie!

Je kunt via de link direct de sport en de dag en tijd aangeven die jou het beste uitkomt. Bij de opmerkingen kun je eventueel je tweede en derde optie aangeven, zodat je meer kans hebt om al snel te beginnen.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van aanmelding en zodra er plaats is ontvang je een mail met de data voor je twee proeflessen. Het lidmaatschap gaat automatisch in na de twee proeflessen, tenzij je je hebt afgemeld bij onze administratie. Alle informatie staat ook in de mails die je krijgt.

 

Wachtlijst

Doordat we veel aanmeldingen krijgen, kan het zijn dat je eerst op de wachtlijst komt. Sta je op de wachtlijst? Dan nemen we opnieuw contact op zodra er een plaatsje voor je vrijkomt. Hoe lang je op bericht van ons moet wachten kunnen we van tevoren niet altijd goed inschatten. Voor sommige lessen zal het enkele weken zijn, voor andere enkele maanden. Maar wij werken er hard aan om zoveel mogelijk kinderen een plek te geven!

 

Freerun op vrijdag zit helemaal vol, maar andere dagen is er nog plek, zeker op maandag en woensdag.

 

Turnen meiden 8 en 9 jaar zit al helemaal vol, maar geef je zeker op op de dag die je uitkomt want we krijgen in oktober extra lessen waarvoor je kind dan zal worden uitgenodigd.

 

Kangoeroe: Op dit moment geven we alleen op de vrijdag les. We hebben echter een nieuwe trainster die waarschijnlijk ook de maandag en woensdag wil lesgeven, dus je kunt deze dagen ook aangeven (vrijdag zit vol voorlopig) maar de lessen starten in elk geval niet eerder dan oktober. We houden je op de hoogte!

 

 

*Aanmelden werkt soms niet vanaf mobiele telefoons.*