Meld je aan!

Zou je lid willen worden van GymXL? Vul dan het aanmeldformulier via de link onderaan deze pagina in. Lees wel eerst onderstaande informatie!

Je kunt via de link direct de sport en de dag en tijd aangeven die jou het beste uitkomt. Bij de opmerkingen kun je eventueel je tweede en derde optie aangeven, zodat je meer kans hebt om al snel te beginnen. Als je kind nog niet oud genoeg is voor een bepaalde les, maar je hem of haar toch graag op de wachtlijst wilt hebben, dan kun je dit ook bij de opmerkingen zetten. Pas eventueel hiervoor het geboortejaar aan zodat je kunt inschrijven voor de les en zet het juiste geboortejaar in de opmerkingen.

 

Na aanmelding ontvang je direct een bevestiging van aanmelding.

 

Zodra er plek in de les is ontvang je een mail met de data voor je twee proeflessen.

 

Het lidmaatschap gaat automatisch in na de twee proeflessen, tenzij je je hebt afgemeld bij onze administratie. Alle informatie staat ook in de mails die je krijgt.

 

Wachtlijst

Doordat we veel aanmeldingen krijgen, kan het zijn dat je eerst op de wachtlijst komt. Sta je op de wachtlijst? Dan nemen we opnieuw contact op zodra er een plaatsje voor je vrijkomt. Hoe lang je op bericht van ons moet wachten kunnen we van tevoren niet altijd goed inschatten. Voor sommige lessen zal het enkele weken zijn, voor andere enkele maanden. Maar wij werken er hard aan om zoveel mogelijk kinderen een plek te geven!

 

*Aanmelden werkt soms niet vanaf mobiele telefoons.*