Meld je aan!

Zou je lid willen worden van GymXL? Vul dan het aanmeldformulier onderaan deze pagina in. Lees wel eerst onderstaande informatie!

Je kunt direct de sport en de dag en tijd aangeven die jou het beste uitkomt.

Bij de opmerkingen kun je eventueel je tweede en derde optie aangeven, zodat je meer kans hebt om al snel te beginnen. Als je kind nog niet oud genoeg is voor een bepaalde les, maar je hem of haar toch graag op de wachtlijst wilt hebben, dan kun je dit ook bij de opmerkingen zetten. Pas eventueel hiervoor het geboortejaar aan zodat je kunt inschrijven voor de les en zet het juiste geboortejaar in de opmerkingen. Een kind dat nog een paar maanden te jong is voor een les maar toch al graag wil beginnen, kunnen we vaak ook al direct een plek geven.

 

Na aanmelding ontvang je direct een automatische bevestiging van de aanmelding voor proeflessen. Als je deze niet hebt gekregen is je aanmelding waarschijnlijk mislukt, maar controleer ook je spambox.

 

Zodra er plek in de les is ontvang je een aparte mail met de data voor je twee proeflessen.

 

Het lidmaatschap gaat automatisch in na de twee proeflessen, tenzij je je hebt afgemeld bij onze administratie. Alle informatie staat ook in de mails die je krijgt.

 

 

 

*Aanmelden werkt soms niet vanaf mobiele telefoons.*