Om u sneller van dienst te zijn, vindt u hier onder antwoorden op veel gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag hier niet bij, stuur dan een mail naar een van de contacten welke het beste aansluit bij uw vraag.

Is er les in de schoolvakantie

GymXL houdt de vakanties van de basisscholen aan.  De vakantiedata staan op de site vermeld. Tijdens de zomervakantie betaalt u geen contributie.

Ik wil me aanmelden bij GymXL voor Kies je sport, kan dat?

“Kies je sport” wordt op de basisscholen in Amersfoort georganiseerd door de SRO in samenwerking met die scholen en de deelnemende sportverenigingen, waaronder GymXL. Aanmelden voor Kies je sport gaat via je eigen school. Wel kan bij GymXL direct worden aangemeld om vrijblijvend 2 proeflessen te volgen.

Ik wil graag een proefles volgen, kan dat?

GymXL biedt de mogelijkheid om vrijblijvend twee proeflessen te volgen. Opgeven via het formulier op deze site (zie Lidmaatschap/Proefles aanvragen). Besluit je na de twee lessen om lid te worden, dan moet het inschrijfformulier ingeleverd worden bij de train(st)er op de 3e les.

Wat is er nodig aan kleding en schoeisel?

Er is geen speciale kleding vereist. Je kunt een trainingsbroek met T-shirt of kort broekje met T-shirt dragen. In de zaal loopt iedereen op blote voeten , turnschoentjes of zaal-sportschoenen (voor de freerunners). Leden die deelnemen aan wedstrijden schaffen daarvoor een GymXL-turnpakje of GymXL-T-shirt aan. De pakjes worden besteld via turnpakje@gymxl.nl de T-shirts zijn in de hal verkrijgbaar op dinsdagmiddag tussen 17u-18u.

Voor selectiesporters gelden de afspraken met de train(st)er.

Wanneer zijn de lessen?

Op de site vindt u het lesrooster met de meest actuele informatie over de lestijden.

Wat zijn de kosten?

Onder het menu Lidmaatschap vindt u de actuele informatie over contributie en eventuele kortingen bij meerdere gezinsleden. Tevens vindt u hier informatie over het Jeugdsportfonds waar op u, indien u de contributie niet kunt betalen, mogelijk een beroep kunt doen.

Moet ik mij afmelden voor de les als ik een keer verhinderd ben?

Als je een keertje de les niet kan bijwonen, hoef je je niet af te melden. De train(st)er houdt een presentielijst bij.

Ik ben iets verloren/vergeten in de hal. Met wie kan ik hierover contact opnemen?

Neem voor gevonden voorwerpen s.v.p. contact op met onze medewerker van de ledenadministratie via ledenadministratie@gymxl.nl