We willen graag dat iedereen een leuke tijd heeft bij GymXL, en veilig en verantwoord kan sporten. Daarom hebben we regels. Hieraan moeten alle bestuursleden, trainers, vrijwilligers, sporters en toeschouwers zich houden.

Rechten en plichten

Als lid van een vereniging moet je je aan de regels houden. Maar voor ook de vereniging zelf gelden regels. Wil je meer weten over je rechten en plichten als lid? Of over de bevoegdheden en verantwoordelijkheden van het bestuur? Raadpleeg dan de Statuten en het Huishoudelijk Reglement.

Kleedkamergebruik

De kleedkamers hebben twee gedeeltes. Het deel waarin je binnenkomt is voor kinderen die door hun ouders of verzorgers geholpen worden met omkleden. Het deel achter de muur is voor sporters die zichzelf omkleden. Zij stellen vaak prijs op een beetje privacy.

Roken

In het gebouw mag je niet roken. Buiten wel.

Fair play

Gedraag je sportief. Dus: niet schelden, niet pesten en geen fysiek geweld!

Schoeisel

Je mag niet met je buitenschoenen in de zaal. Wel op blote voeten of zaalschoenen.

Vluchtwegen

Denk aan de veiligheid. Zet geen spullen voor de nooduitgangen!

Houd het netjes

Laat de kleedkamers en toiletten netjes achter voor de sporters die na je komen. Gooi lege pakjes, blikjes, snoeppapiertjes en kauwgom in de prullenbak.

Eten en drinken

Neem geen eten of drinken mee de zaal in, maar gebruik dit in de kantine.

Toeschouwers

Bij wedstrijden, kijklessen en evenementen zijn toeschouwers van harte welkom. De tribune is speciaal voor hen bestemd. De zaal is voor de sporters.

Pas op je spullen

GymXL en Turn Inn aanvaarden geen aansprakelijkheid voor beschadiging, diefstal of verlies van spullen.