Nieuwsarchief

Nieuws, mededelingen en wedstrijdverslagen

Geslaagde BALV

By | Mededelingen | No Comments

Op 10 april jongstleden vond er een bijzondere algemene ledenvergadering plaats. Hoewel de opkomst niet zo hoog was, was het toch een geslaagde bijeenkomst. De kascommissie deed verslag van de hercontrole van de herziene jaarrekening over 2017. Daarna hebben de aanwezige leden het bestuur decharge verleend. Vervolgens zijn twee kascontroleurs benoemd, die binnenkort de controle over 2018 uitvoeren. Daarover zullen zij verslag doen tijdens de ALV, die op 7 mei zal plaatsvinden.

Bent u geïnteresseerd in de vergaderstukken en het verslag van de BALV? Of de agenda en de stukken voor de ALV? Neem dan contact op via alv@gymxl.nl

Jong geleerd…

By | Nieuws | No Comments

Op deze plaats leest u regelmatig over de mooie prestaties van onze wedstrijdsporters. Je staat af en toe werkelijk versteld van de gymnastische toeren die zij allemaal uithalen! Daar zijn heel wat trainingsuurtjes in gaan zitten… Maar ooit zijn ook zij gewoon “op gym gegaan”, soms al op heel jonge leeftijd. Een goede keuze, want gymmen draagt bij aan een goede ontwikkeling van de motoriek – de samenwerking tussen zintuigen, bewegingsstelsel en zenuwstelsel. En kijk hier eens even hoeveel plezier die kleintjes daar dan ook nog eens aan beleven! De kiekjes zijn gemaakt op 29 maart, toen een aantal van onze jongste sportertjes het nijntje Beweegdiploma heeft gehaald. Of beter gezegd: verdiend! Ze hebben er hard hun best voor gedaan, en we hebben er een gezellig feestje van gemaakt!

Nieuwsbrief

Eerdere edities