Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor al uw vragen over de lessen, de locaties, enz. kan je onze FAQ raadplegen. Mis je een vraag die voor veel mensen interessant kan zijn laat het ons dan weten.

Lees verder…

Mededelingen

Als er belangrijke mededelingen zijn gedurende het seizoen zijn deze hier terug te vinden. Op de homepage van onze website worden alleen de laatste mededelingen getoond. De historie is hier te raadplegen.

Lees meer…

Veilig sportklimaat

Als toonaangevende gymnastiek- en turnvereniging in de regio zet GymXL zich in voor een veilig sportklimaat. Dit houdt onder andere in dat wij ons inzetten om grensoverschrijdend gedrag zoveel mogelijk te voorkomen. Daaronder vallen naast seksuele intimidatie o.a. zaken als pesten, discriminatie, geweldpleging, overmatig drankgebruik, doping en drugs.

Sporten bij onze vereniging moet vooral leuk zijn. Om dit te bevorderen is het belangrijk om bovengenoemde zaken bespreekbaar te maken en in voorkomende gevallen elkaar erop te kunnen aanspreken. Om een veilig sportklimaat te realiseren heeft het bestuur een aantal maatregelen genomen.

Lees verder…