Freestyle trampolinespringen

By 4 november 2019Nieuws

Heb je al wat ervaring met trampolinespringen? Ziet dat er dan niet geweldig uit, zo’n lege trampoline? Laat je gedachten de vrije loop en bedenk eens even wat voor coole sprongen daar wel niet op zou kunnen maken… Niet alleen die klassieke, maar zoveel meer – veel uitdagender, veel spectaculairder, niets is onmogelijk!

Ben je 12 jaar of ouder, en klinkt dit je als muziek in de oren? Dan zijn onze lessen freestyle trampolinespringen iets voor jou. Deze moderne vorm van het traditionele trampolinespringen is wat je noemt een sport zonder grenzen, en die kun je gewoon bij GymXL beoefenen!

Nieuwsgierig geworden? Geef je dan op via het formulier op onze website, en kom gratis twee keer proberen. De lessen zijn op woensdag om 19.30 uur (12-14 jaar) of 20.30 uur (15-18 jaar). Kies in het formulier “Trampolinespringen” als sport en geef bij Opmerkingen  aan dat het om freestyle gaat. Ben je al lid van GymXL? Zet dat dat ook even bij de opmerkingen.

Vind je de proeflessen leuk, zou je het willen blijven doen èn vindt de trainer dat je daar al genoeg ervaring voor hebt? Dan kan je het naast je gewone trampolineles (of freerun- of turnles natuurlijk) gaan doen, maar ook als je enige sport binnen GymXL.