Doe je ook mee aan de turnwedstrijd?

By 3 januari 2020Nieuws

Op zaterdag 15 februari 2020 is het weer zover: dan vindt de jaarlijkse 3/4-kamp plaats. Dat is een superleuke wedstrijd voor recreatieve turnsters en turners van 6 t/m 15 jaar (geboortejaren 2004 t/m 2013). De wedstrijd wordt gehouden in Scherpenzeel. Samen met een ploegje leeftijdgenoten kun je aan je ouders, broertjes/zusjes en opa’s en oma’s laten zien wat je allemaal hebt geleerd op turnen. En als je ploeg het nou heel goed doet, dan komen jullie misschien wel in de finale! Die is op zaterdag 28 maart 2020.

In je turnles heb je een brief gehad waarin stond hoe je je kon opgeven. Heb je dat nog niet gedaan? Of heb je de brief niet gehad, of weggegooid? Lees dan snel verder. Opgeven kan nog t/m vrijdag 10 januari.

Zo geef je je op

Stuur een e-mail aan recreatiewedstrijd@gymxl.nl met daarin de volgende gegevens:

  1. Je voor- en achternaam
  2. Je geboortejaar
  3. De dag en tijd waarop je turnt
  4. De naam van je turnjuf of -meester

Turnkleding

Tijdens de wedstrijd draag je de speciale clubkleding. Op de pagina Kleding lees je welke kleding dat is. Heb je die nog niet? Kom deze dan snel passen en kopen! Hiervoor organiseren we twee sessies, op 30 januari en 11 februari, van 16.00 tot 18.00 uur. Het kan zijn dat je maat niet op voorraad is. We bestellen die dan voor je en proberen er samen voor te zorgen dat je het turnpakje of shirt vóór de wedstrijd in huis hebt.

Meer informatie

  • Eén tot twee weken vóór de wedstrijd ontvangen wij de dagindeling. We laten je dan zo snel mogelijk weten wanneer je aan de beurt bent.
  • De wedstrijd is in Kulturhus de Breehoek, Marktstraat 59, 3925 JP in Scherpenzeel.
  • Inschrijving verplicht tot deelname.
  • Wil je iets vragen over de wedstrijd? Mail naar kirsten.debruin@gymxl.nl