Deze week inloopspreekuur fysiotherapie

By 23 september 2019Mededelingen
Ook dit seizoen kunnen onze leden en hun gezinsleden weer gebruikmaken van de maandelijkse inloopspreekuren van fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut Frida Kennis. Kamp er iemand met sportblessures of pijnklachten? Heeft u vragen over bijvoorbeeld scheefstand van voeten, benen of rug, voorkeurshoudingen, motorische ontwikkeling of bewegen in het algemeen? Blijf er niet mee lopen! Kom woensdag 25 september tussen 16.00 en 17.00 uur naar de turnhal aan het Schiermonnikooghof 21 in Vathorst.

Het spreekuur vindt plaats in de EHBO-ruimte. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. U kunt ter plekke intekenen, en bent op volgorde van binnenkomst aan de beurt. Het advies gratis en vrijblijvend. U bent niet verplicht behandelingen af te nemen.

Frida is geen onbekende bij GymXL; met haar beide dochters nam zij deel aan onze Kangaroo-gym. Zelf turnde ze als kind in de selectie van één van de verenigingen waaruit GymXL is voortgekomen. En al enkele jaren staat zij met raad en daad onze damesselectie bij.

Frida begon haar werkende leven als verzorgster van een voetbalteam en werd daarna fitnessinstructrice. Na het behalen van haar diploma als fysiotherapeut begon ze een praktijk in fitnesscentrum Be Fit in Amersfoort. Vanaf 2010 is ze zich gaan specialiseren in kinderfysiotherapie.

Daarnaast heeft ze zich toegelegd op het maken van inlegzolen voor het verbeteren van klachten die ontstaan door verkeerde houdingen. Voor de behandeling van sportblessures zet zij meestal een combinatie van therapieën in, zoals koelen, rekoefeningen, krachttraining en fysiotape, en soms ook zooltjes. Frida past het liefst pijnvrije behandelmethodes toe.