De Sint is weer in ’t land!

By 17 november 2019Nieuws

En dat vieren we natuurlijk ook dit jaar weer bij GymXL. Op woensdag 4 december van 15.00 tot 16.00 uur organiseren we voor alle leden tot en met 7 jaar een echte Pietentraining! Kom gezellig naar de turnhal in Vathorst voor deze speciale instuif met Pietenparcours. Zo leer je de coolste ‘Pieten-moves’!

Wil je meedoen? Download dan hier de kleurplaat, kleur die in zo mooi als je kunt en lever ‘m volgende week in bij je trainer. Alle kleurplaten krijgen een mooi plekje in de turnhal. De pieten nemen ze daarna mee naar Spanje.

Let op: de gewone lessen op woensdag van 14.30-15.30, van 15.00-16.00, van 15.30-16.30 en van 16.00-17.00 uur komen door de pietengym te vervallen.

De lessen van 16.30-17.30 uur en later gaan wel gewoon door. Voor kinderen die op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag gymmen is de Pietengym een extraatje, je bent diezelfde week ook welkom in je eigen les.

Goed om te weten

Wie het leuk vindt, mag verkleed komen als Piet. Hou er wel rekening mee dat je goed en veilig kunt bewegen (check met je ouders/verzorgers). Schmink kan afgeven op matten en toestellen; met roetvegen of iets dergelijks op je gezicht mag je niet meedoen!

We verwachten superveel leden. Broertjes en zusjes kunnen dus helaas niet mee doen, dan wordt het echt te vol in de hal. Peuters en kleuters mogen natuurlijk wel een ouder of verzorger mee de zaal in nemen om te helpen (op blote voeten, sokken of zaalschoenen). De andere ouders/verzorgers en de broertjes en zusjes zijn van harte welkom om plaats te nemen op de tribune of in de kantine, waar een kopje koffie of thee, fris en allerlei lekkers verkrijgbaar is. En als u niet blijft kijken: denkt u eraan uw kind op deze juiste tijd te brengen en te halen? Ook dit in verband met de veiligheid.

We maken foto’s en filmpjes van deze middag. Deze worden gebruikt op de website van GymXL en op ons Youtubekanaal (bekijk hier het filmpje uit 2017 en het nieuwsbericht uit 2018). Als u hier bezwaar tegen heeft, geef dit dan aan bij kirsten.debruin@gymxl.nl.

En last but not least: zonder vrijwilligers geen PietenGymXL, dus wilt u meehelpen? Mail dan naar kirsten.debruin@gymxl.nl. Alle hulp is welkom!

Tot woensdag 4 december in de turnhal in Vathorst!