De Grote Clubactie is gestart!

By 18 september 2019Mededelingen

De jaarlijkse Grote Clubactie is weer gestart! Alle jeugdleden van GymXL hebben in de week van 9 t/m 13 september 2019 een lotenboekje ontvangen. Sinds zaterdag 14 september kunnen zij aan de slag om zo veel mogelijk lootjes te verkopen aan familie, vrienden, kennissen, buren, collega’s… Heb je nog geen lotenboekje? Vraag je juf of meester erom!

Een lootje kost drie euro. Daarvan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Als iedereen ongeveer 10 loten verkoopt, dan halen we een super mooi bedrag binnen voor de club! Daarmee kunnen we nieuw lesmateriaal aanschaffen en leuke activiteiten organiseren. Degene die een lootje koopt maakt bovendien kans op mooie prijzen.

Hoe werkt het?

  • Zet duidelijk je voor- en achternaam op het boekje, en ook op welke dag/tijdstip en bij welk juf of meester je traint.
  • Laat de koper het aantal loten dat hij wil kopen en zijn persoonlijke gegevens in het boekje schrijven. Hij betaalt via een éénmalige machtiging. Je hoeft dus niet met geld over straat! Let er wel goed op dat gegevens volledig worden ingevuld.
  • Naast het invulgedeelte zit een bedankbriefje met een deurzegel. Scheur dat af en laat het achter bij de koper.
  • Klaar met lootjes verkopen? Lever je boekje dan zo snel mogelijk in bij je juf of meester, het liefst vóór 1 november 2019.
  • Het lotnummer wordt vermeld op het bankafschrift van de koper.
  • De trekking is op 11 december 2019. Meer informatie hierover is te vinden op www.clubactie.nl.

Veel succes! Jouw inzet is goud waard!