Meer activiteiten

Gedurende het seizoen organiseren we verschillende activiteiten voor onze leden of andere belangstellenden. Dat kan een gezellige instuif zijn of een evenement als diplomaturnen, maar ook een pasmiddag voor kleding of een open dag.

Pietenpret met een hoofdletter P!

By | Evenementen, Nieuws | No Comments
Wat een feest was het op woensdag 29 november 2017 in onze hal! Zo’n 250 van onze jongste leden gingen, al dan niet verkleed als Piet, een uur lang los op de verschillende parcoursen. Klimmen, springen, zwaaien, dansen, kruipen, rennen, gooien, balanceren op de nok van een dak… Alles wat echte Pieten doen, kon ook bij GymXL! Natuurlijk was er na afloop voor iedereen een Pietendiploma en wat lekkers.

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal

Read More

Hij staat!

By | Evenementen, Nieuws | No Comments

We maken er al even gebruik van, nu is de hal officieel geopend!

En er was niets te veel beloofd… het was een groot feest zaterdag. Ook zo genoten van alles of kon je er helaas niet bij zijn? Hieronder een sfeervolle impressie van het ochtend/middagprogramma:

Iedereen die aanwezig was en/of meegeholpen heeft om deze dag tot een succes te maken, hartelijk dank!

5 november officiële opening turnhal

By | Evenementen, Nieuws | No Comments
Op zaterdag 5 november is het groot feest bij GymXL! De officiële opening van de hal wordt verricht door Hans Buijtelaar, wethouder sport in Amersfoort en er zijn demo’s, een turninstuif en het NK Tricking.  In en rondom de hal zullen er verschillende activiteiten zijn. Je bent van harte uitgenodigd!

Kom lekker springen op de tumblingbaan of het springkussen, bezoek de verschillende kraampjes en de popcornmachine en doe mee aan de spelletjes. Eén groot feest! Kom je ook?

Klik verder voor het hele programma. Read More