Penningmeester en bestuursleden gezocht!

By 9 april 2018Nieuws

Onze vereniging kan nu eenmaal niet zonder: vrijwilligers! Ieder uurtje dat je ook maar kunt missen, is meer dan welkom.  Ook wanneer het slechts om een uurtje per jaar gaat! Vele handen maken nu eenmaal licht werk.

Momenteel zijn we dringend op zoek naar een penningmeester en bestuursleden. Als penningmeester heb je ondersteuning op administratief vlak waardoor je je voornamelijk bezig kunt houden met: het genereren van overzichten, controlling, het uitbrengen van advies en het aanvragen van subsidies. Uiteraard kan dit grotendeels vanuit huis op momenten naar keuze.

Daarnaast kunnen we ook nog heel goed een aantal andere bestuursleden gebruiken. Dus lijkt het je leuk om met ons mee te denken en te  organiseren, dan horen we dat heel graag. We ontvangen je dan tweemaandelijks aan onze vergadertafel (dat klink heel officieel maar is natuurlijk vooral reuze gezellig) om jouw ideeën en inbreng in onze organisatie mee te nemen. Hoeveel uur tijd je hieraan wilt besteden, hangt natuurlijk helemaal af van hoeveel tijd je kunt missen. Nogmaals: alle hulp is welkom!

Stuur even een mailtje naar vrijwilligers@gymxl.nl om je interesse kenbaar te maken!