Mooie resultaten voorwedstrijd derde divisie en N3!

Vorige week zaterdag vond de tweede voorwedstrijd van de derde divisie en de N3 plaats in onze eigen GymXL-hal.  Natuurlijk kwamen er ook GymXL-turnsters uit. Een spannende wedstrijd omdat zou blijken wie er doorstromen naar de landelijke wedstrijdcyclus en ook werd de doorstroming naar de districtsfinale bekend…

De instappers N3: Nazeli Yurtgulu, Mila Stojanovic, Nika Bredemeijer en Aliene Coenen turnden een mooie wedstrijd. Vooral op vloer blonk GymXL uit met een eerste plaats van Mila, tweede van Nazeli en de vierde plaats van Nika. Op brug liet Aliene een prachtige oefening zien. Nazeli belandde net naast het podium met een mooie vierde plaats. Nazeli en Mila hebben zich geplaatst voor de districtsfinale op zaterdag 17 maart in Amersfoort.

Bij de dames (Senior C) turnde Kimberley Soetekouw een prachtwedstrijd. Met een tweede plaats op brug én een vierde op balk en sprong werd ze overall tweede en kreeg ze dus een zilveren medaille omgehangen. Dik verdiend! Kimberley heeft zich hiermee geplaatst voor de districtsfinale op 17 maart aanstaande en tevens voor de landelijke halve finale. Wanneer deze voor Kimberley plaats zal vinden, is nog niet duidelijk.

Bij de pupillen 2 N3 kwamen Lily van Es en Isa Slofstra in actie. Isa had er ondanks de zenuwen veel zin in. Die zenuwen speelde haar parten bij het eerste toestel balk. Gelukkig herpakte zij zichzelf daarna en liet ze een schitterende salto zien bij sprong. Ook bij brug liet zij een prachtige kip zien. Isa werd uiteindelijk 28ste. Lily werd 18de met een mooie 14de plaats bij vloer.

 

Trots op onze kanjers!