Het Jeugdsportfonds creëert sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar dieJSF_ALGEMEEN (1) om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt het Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen ook sportattributen. Door de jaren heen hebben al meer dan 100 kinderen via het Jeugdsportfonds gesport bij GymXL.

Wilt u gebruikmaken van een vergoeding door het Jeugdsportfonds, neem dan contact op met uw intermediair, zoals de SRO of een andere lokale organisatie. Zij kijken met u naar de mogelijkheden en doen, indien u hiervoor in aanmerking komt, de aanvraag bij het Jeugdsportfonds. Vergeet daarbij ook niet de twee vrijblijvende proeflessen bij GymXL aan te vragen! Zodra de aanvraag is goedgekeurd door het Jeugdsportfonds, kan uw kind bij ons komen sporten. Voor meer informatie en de spelregels van de Gemeente Amersfoort klikt u hier.

Let op!

  • Het JSF betaalt 1 seizoen het lidmaatschap. Indien het lid wil blijven sporten bij GymXL neem dan opnieuw contact op met het JSF om de aanvraag voor het volgende seizoen te doen.
  • GymXL levert geen bijdrage aan de aanschaf van sportkleding.