Nieuwsarchief

Nieuws, mededelingen en wedstrijdverslagen

Code rood, geen lessen op 11 december

By | Mededelingen | No Comments

In verband met de slechte weersomstandigheden gaan de lessen op maandag 11 december helaas NIET door. Wij willen onze trainers liever niet blootstellen aan de gevaren van sneeuw en gladheid. Daarnaast verwachten we dat ook veel van onze leden aan hun eigen veiligheid zullen denken, en niet naar de turnhal komen vandaag.

Wij rekenen op uw begrip!

Trampolineteams slepen Nederlands Kampioenschap in de wacht

By | Nieuws, Wedstrijdverslag | No Comments

Op zaterdag 9 december 2017 vond in Oss de finale van Nederlands Kampioenschap voor clubteams plaats. Hiervoor hadden beide teams van GymXL zich geplaatst. Dat was al een prestatie op zich; de springers deden dit jaar namelijk pas voor het eerst mee aan het NK voor teams. Dat beide teams ook nog eens de Kampioenstitel in de wacht sleepten is dus een onverwachte en unieke prestatie! De springers zullen zich de komende periode gaan voorbereiden voor de kwalificaties voor het NK individueel en synchroon. Read More

Toch open trainingen op 17 december!

By | Mededelingen | No Comments

Een paar weken geleden kondigden wij aan dat we op 17 december geen open trainingen konden houden. In de hal zou dan namelijk een wedstrijd plaatsvinden. Maar weet je wat? De organisator daarvan heeft een locatie dichter bij huis gevonden… Wij kunnen de hal dus toch gebruiken voor open trainingen! En om iedereen die zich daar nu al op verheugt een plekje te gunnen zijn er maar liefst 3 sessies. Schrijf je meteen in!

O ja, en ook in de kerstvakantie gaan we open trainingen organiseren. Dus hou de kalender in de gaten!

Pietenpret met een hoofdletter P!

By | Evenementen, Nieuws | No Comments
Wat een feest was het op woensdag 29 november 2017 in onze hal! Zo’n 250 van onze jongste leden gingen, al dan niet verkleed als Piet, een uur lang los op de verschillende parcoursen. Klimmen, springen, zwaaien, dansen, kruipen, rennen, gooien, balanceren op de nok van een dak… Alles wat echte Pieten doen, kon ook bij GymXL! Natuurlijk was er na afloop voor iedereen een Pietendiploma en wat lekkers.

Bekijk de foto’s op onze website

Bekijk het filmpje op ons YouTube-kanaal

Read More

Succes voor clubteams!

By | Nieuws, Wedstrijdverslag | No Comments
Op zondag 19 november streden 5 turners van GymXL voor het eremetaal tijdens de finale van het NK voor clubteams in Amsterdam. Joshua Elias deed mee als gastturner in het herenteam van GV Delta Sport uit Zierikzee en behaalde daarmee brons. Niels Boot, Lars van der Baan, Twan Rotgans en Dani Willigenburg kwamen als team uit voor GymXL en sleepten het zilver in wacht.

Read More

gouden voorsprong GymXL

By | Nieuws, Wedstrijdverslag | No Comments

Trampoline springers GymXL met gouden voorsprong naar NK Clubteams

Op zaterdag 11 november hadden de GymXL springers de laatste kwalificatie voor het NK Clubteams. Beide teams stonden er goed voor. Het D- team stond bovenaan het klassement en had de taak om nog eenmaal een stabiele wedstrijd te springen. Dit lukte maar al te goed en de springers namen voor de derde keer op rij de gouden medaille mee. Het team plaatste zich hiermee als eerst in het klassement voor het NK! Read More

Nieuwsbrief

Eerdere edities