Nieuwsarchief

Nieuws, mededelingen en wedstrijdverslagen

De fysio komt weer!

By | Mededelingen | No Comments

Fysiotherapie KennisWoensdag 23 mei van 16.00 tot 17.00 uur zijn ze er weer: fysiotherapeuten Frida Kennis en Karlijn Damen. Speciaal voor de leden van GymXL en hun gezinsleden houden zij een inloopspreekuur in de EHBO-ruimte van de turnhal in Vathorst . Kinderen en volwassenen kunnen bij hen terecht voor gratis en vrijblijvend advies over blessures, pijnklachten, motorische ontwikkeling, houdingsproblemen of bewegen in het algemeen.

Nieuwe penningmeester

By | Mededelingen | No Comments

Al een paar keer deden we een oproep: wie wordt onze nieuwe penningmeester? Op die vraag hebben we nu een antwoord! Malika Bensellam volgt GymXL al een tijdje en was op zoek naar een vrijwilligersjob in haar wijk, Vathorst. En 1 + 1 = 2. Of eigenlijk 3, want met haar financiële achtergrond is zij de ideale kandidaat om Mariska van Loo op te volgen. Read More

27 april t/m 11 mei

By | Mededelingen | No Comments

Vrijdag 27 april is het Koningsdag. En de week erna, van 30 april t/m 4 mei, is het meivakantie. Leuk natuurlijk, een feestje en lekker vrij. Maar helaas, geen lessen bij GymXL…

Op maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 mei geven we gewoon les, want lang niet iedereen heeft dan vakantie. Donderdag 10 mei is Hemelvaartsdag. Dan zijn er dus geen lessen. Op vrijdag 11 mei zijn bijna al onze leden vrij, en geven we in Vathorst ook geen les.

Op de Bokkeduinen geven we op vrijdag 11 mei wel les, als goedmaker voor het feit dat daar op vrijdag 18 mei de lessen niet kunnen doorgaan (in verband met een evenement). Om dat leed nog wat verder te verzachten geven we op de Bokkeduinen ook op donderdag 17 mei les, op dezelfde tijden als normaal op vrijdag.

Hulp bij evenementen gezocht!

By | Nieuws | No Comments

U bent nu eenmaal dol op ‘organiseren’, stilzitten is niets voor u! Leven in de brouwerij, actie in de taxi, gaan met die banaan: dingen doen! Als u zo’n enorm bezige bij bent, dan wilt u misschien ook wel een beetje bezig bijen voor ons? Door ons te ondersteunen bij evenementen bijvoorbeeld. Of misschien zelfs wel door de evenementen te coördineren?

Maak uw interesse kenbaar door even een mail te sturen naar vrijwilliger@gymxl.nl dan kijken we samen op welke wijze u ons precies kunt helpen. Dank!

 

Spik- en spanspecialist!

By | Nieuws | No Comments

Uw kind freerunt, springt of turnt iedere week de benen onder het lijf vandaan terwijl u geduldig wacht in onze kantineruimte. Als u er dan toch bent… misschien wilt u zo nu en dan eens de handen uit de mouwen steken? Al is het een uurtje per maand. Even wat ramen lappen. Of even een bezem door de kleedruimte. Een doekje over de deuren. Wat dan ook! Laat het ons weten als u best eens een handje wilt helpen, we kunnen uw help ontzettend goed gebruiken.  Gewoon even een mailtje sturen naar vrijwillger@gymxl.nl

Dank!

Pasmiddagen turnkleding

By | Mededelingen | No Comments

Maar liefst 180 van onze leden hebben zich opgegeven voor het pinkstertoernooi op 19 mei! Ben jij daar ook bij, en heb je nog geen clubtenue? Kom dan op donderdag 19 of maandag 23 april naar de pas- en verkoopmiddag. Tussen 17.15 tot 19.00 uur helpt onze kledingcommissie je verder in de turnhal aan het Schiermonnikooghof 21. Doe je niet mee aan de wedstrijd, maar wil je toch graag zo’n mooi pakje of t-shirt? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Nieuwsbrief

Eerdere edities