Hulp gevraagd

By 21 juni 2017Mededelingen

Als vereniging kunnen wij niet zonder de hulp van onze leden of ouders van leden. Wij zoeken hulp bij onze proeflesadministratie en mensen die het leuk vinden om de kantine te draaien. 

hulp in de kantine
GymXL heeft een mooie, goed uitgeruste kantine. Sinds de verhuizing is deze nauwelijks open geweest op lesdagen.. daar willen we graag verandering in aanbrengen! Met name op drukke middagen met veel wachtende ouders/verzorgers is het fijn om hen de mogelijkheid te bieden iets te nuttigen. Enige wat nodig is, zijn enthousiaste mensen die de kantine bemannen. Wilt u graag iets kunnen drinken en wilt u meehelpen door een keer een kantinedienst te draaien? Mail dan met vrijwilligers@gymxl.nl en geef aan wat u zou kunnen betekenen… al is het maar één keer.

Met hulp van een ondernemende ouder is de kantine recentelijk op woensdag succesvol open geweest. Wie doet mee?

proeflesadministratie
De vrijwilligers die zorgdragen voor de instroom van nieuwe leden hebben versterking nodig. Met name voor en na de zomervakantie zijn er veel geïnteresseerden in onze vereniging en die willen graag geïnformeerd worden over de mogelijkheden.

Wie komt ons versterken? Het gaat om het beantwoorden van mails en toewijzing naar lessen waar ruimte is. Gewoon vanuit huis met je eigen computer, in samenwerking met de ledenadministratie en trainers.
Het is een wekelijkse taak die het hele seizoen doorgaat met drukke periodes en minder drukke. Tijdelijk hulp rondom de piek van het nieuwe seizoen in de periode (half) augustus tot eind september is ook welkom!

Mail voor meer info / geef je op via vrijwilligers@gymxl.nl