Wedstrijdenen andere evenementen en activiteiten

De leden van onze selectiegroepen doen regelmatig mee aan wedstrijden. Maar ook recreatieleden krijgen één of meer keren per seizoen de kans om de jury te laten zien wat ze kunnen.

Wedstrijden Turnen Dames

Wedstrijden Turnen Heren

Wedstrijden Trampolinespringen

Tien medailles voor GymXL!

By | Nieuws, Wedstrijdverslag | No Comments

Vorige week zaterdag was de tweede voorwedstrijd voor D1 en divisie 4 t/m 7. In de eerste wedstrijdronde mochten de pupillen 2 D1, senioren divisie 6 en jeugd 2 divisie 4 turnen. Namens GymXL deden hieraan mee: Norah Hofland, Sarah Evers, Evie Heuven, Lotte Visscher, Femke de Haan, Sarah Ahmadi en Iris Buruma. Norah kreeg een medaille omgehangen voor haar vierde plaats. Zij werd tweede op sprong en op balk. Sarah werd negende. Op brug behaalde zij de tweede plaats. Ook Evie en Lotte wonnen een medaille. Zij werden respectievelijk derde en vierde. Evie werd vierde op sprong, balk en vloer. Lotte werd derde op brug en vloer. Femke werd 7de en Sarah 9de. Iris werd elfde en werd vierde op vloer.

Read More

Medailleregen voor GymXL-springers

By | Nieuws, Wedstrijdverslag | No Comments

Op zaterdag 10 februari werd in Bunschoten de eerste plaatsingswedstrijd voor het NK gesprongen, zowel individueel en synchroon. Met een eindtotaal van 2 gouden, 4 zilveren en 2 bronzen medailles hebben de GymXL springen hun visitekaartje afgegeven! Er volgen nog 2 plaatsingswedstrijden en daarna zal de stand opgemaakt worden wie zich plaatsen voor het NK. Read More

Eerste kwalificatiewedstrijd N1

By | Nieuws, Wedstrijdverslag | No Comments

Op zondag 4 februari vond in Hoofddorp de eerste kwalificatiewedstrijd op het hoogste niveau van Nederland plaats. GymXL heeft bij de dames op dit niveau vier turnsters. Drie daarvan kwamen in actie. Maud Monteny, Anouk Maas en Leonie Huijsmans. Alle drie de dames komen uit in de categorie pupil 1 (meisjes die 2018 10 jaar worden). Het was een spannende dag!

Read More

Succesvolle eerste voorwedstrijd voor D2 en D3

By | Nieuws, Wedstrijdverslag | No Comments

Zaterdag 3 februari lieten 22 dames uit de D2 en D3 zich van hun beste kant zien tijdens de eerste voorwedstrijd in onze eigen hal. Iedereen kende zijn oefeningen en turnde een goede wedstrijd – ondanks de zenuwen, die vooral opspeelden bij de meiden voor wie dit de eerste wedstrijd in de selectie was. Maar liefst 7 van onze turnsters zagen hun prestatie beloond met een podiumplaats! Read More