Mededelingen

Pasmiddagen turnkleding

By | Mededelingen | No Comments

Maar liefst 180 van onze leden hebben zich opgegeven voor het pinkstertoernooi op 19 mei! Ben jij daar ook bij, en heb je nog geen clubtenue? Kom dan op donderdag 19 of maandag 23 april naar de pas- en verkoopmiddag. Tussen 17.15 tot 19.00 uur helpt onze kledingcommissie je verder in de turnhal aan het Schiermonnikooghof 21. Doe je niet mee aan de wedstrijd, maar wil je toch graag zo’n mooi pakje of t-shirt? Ook dan ben je natuurlijk van harte welkom!

Goede Vrijdag & Pasen

By | Mededelingen | No Comments

Even een berichtje om jullie het volgende te laten weten: op vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) en maandag 2 april (tweede paasdag) geven wij GEEN lessen.

En wie z’n paasbrunch en al die chocolade-eitjes er meteen weer af wil sporten, opgelet: op maandag 2 april (tweede paasdag) organiseren we wel een open training. Wees er snel bij, want we houden maar één sessie, van 14.00 tot 16.00 uur! Klik hier om je aan te melden.

Fijne paasdagen!

Laatste nieuws

Spik- en spanspecialist!

By | Nieuws | No Comments

Uw kind freerunt, springt of turnt iedere week de benen onder het lijf vandaan terwijl u geduldig wacht in onze kantineruimte. Als u er dan toch bent… misschien wilt u zo nu en dan eens de handen uit de mouwen steken? Al is het een uurtje per maand. Even wat ramen lappen. Of even een bezem door de kleedruimte. Een doekje over de deuren. Wat dan ook! Laat het ons weten als u best eens een handje wilt helpen, we kunnen uw help ontzettend goed gebruiken.  Gewoon even een mailtje sturen naar vrijwillger@gymxl.nl

Dank!